OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
 
 
 
 
 
 

Grøn Energi

 

Som forbruger hos Løkken Varmeværk er du en del af et grønt fællesskab og en aktiv del af den grønne omstilling.

Som forsyningsselskab er vi forpligtiget til at få udarbejdet en deklaration, der viser hvor stort et klimaaftryk, vi sætter som varmeværk, når vi leverer varmen til vores forbrugere.

Deklarationen viser at varmen i Løkken er fremstillet 100% på vedvarende energikilder og udleder ingen CO2.

Det betyder, at du som forbruger kan sove trygt om natten, velvidende at varmen fra os er grøn og sætter et minimalt klimaaftryk.

 

Download Fjernvarmedeklarationen her - >>  LINK

 

Løkken Varmeværk deklareret som næsten 100 procent grøn

 

Varmepumpe eller fjernvarme? Det dilemma står mange boligejere i, når de skal have skiftet det gamle oliefyr ud. Mange synes måske, at det virker besværligt at blive koblet til fjernvarmenettet, men vil man gerne have en klimavenlig hustand giver det mening at kigge nærmere på mulighed for fjernvarme.

 

Alle fjernvarmeværker skal deklarere deres klimabelastning, så det er muligt for forbrugerne at vide, hvor klimavenlig deres varmeforsyning er, og Løkken Varmeværk er netop deklareret 100 procent grøn.

 

Hvis man sammenligner med elselskabernes generelle tal, er co2-udledningen næsten 100 gange så stor hvis man vælger strøm som opvarmningsform fremfor fjernvarme, og derfor giver det mening at se på fjernvarme som en mulighed, hvis man bor i Løkken.

 

Der er godt gang i salget af varmepumper, men de kan altså ikke hamle op med den lave klimabelastning de fleste af varmeværkerne har.

Selv med en virkelig god og dyr varmepumpe vil co2-udledningen være 25-30 gange højere end ved fjernvarme. Derfor håber vi naturligvis, at flere har lyst til at komme med i det grønne fællesskab fjernvarmenettet i Løkken er.